035 - 200 87 20 info@wijnhalte.nl

Wij laten anderen graag (wijn) proeven

Evenementen

Wij organiseren regelmatig proeverijen en andere leuke evenementen.

Hieronder een overzicht van de aankomende evenementen.

Zaterdag 7 oktober

“Overzichts Proeverij” (vol)

Vrijdag 3 november

Wijnmakersdiner

Op vrijdagavond 3 november organiseren wij in restaurant Faulk in Bussum een diner met de wijnen van wijnhuis La Fralluca.

Tijdens deze avond kun je genieten van een vijf gangendiner met bijpassende wijnen van La Fralucca in het bijzijn van de wijnmaker en eigenaar, Luca. Hij zal vanzelfsprekend bij iedere wijn tekst en uitleg geven.
De kosten voor deze avond zijn 100 euro p.p. (diner, wijn, water en koffie). Hoewel wij het hele restaurant hebben afgehuurd is het aantal plekken beperkt. Reserveren kan telefonisch op per mail info@wijnhalte.nl, laat daarin even je mobiele nummer achter

La Fralucca ligt aan de Toscaanse kust (ter hoogte van Elba) en het plaatsje schuurt tegen Bolgheri aan. Gelukkig maar want als het wijnhuis in Bolgheri had gelegen dan waren de wijnen drie keer zo duur geweest. La Fralucca is zeer kleinschalig en werkt volledig biologisch.

Na je reservering ontvang je van ons een tikkie en pas als deze betaald is, is ook je reservering een feit. Mocht je onverhoopt niet kunnen 3 november dan ben je zelf verantwoordelijk om je reservering aan anderen over te dragen.

RESTAURANT FAULK
Restaurant Faulk, gelegen in Bussum, zal in september een metamorfose ondergaan en dit is wellicht een extra goede reden om dit restaurant te (her)ontdekken. Sinds 2012 zijn Menno en Monique de eigenaren van dit mooie restaurant in Bussum.
Restaurant Faulk is een zaak met culinaire ambities en dit is niet onopgemerkt gebleven. Al meerdere jaren staan zij vermeld in de guide MICHELIN met een Bib Gourmand en ook in de gids van Gault Millau is Faulk opgenomen.

Wijnhalte wijnwinkel in Huizen

Zondag 12 november

Woonkamerfestival

Tijdens het woonkamerfestival, op zondag 12 november, vinden er in onze wijnwinkel 3 optredens plaats. (Vrije inloop)

Hou de berichtgeving hierover in de gaten.